Een succesvolle Opencart webshop begint altijd bij een goed plan dat bijdraagt aan de doelstellingen van het bedrijf. Wellicht heeft u al een strategie geformuleerd of heeft u hierbij juist hulp nodig? In een strategische sessie combineren we uw kennis van de markt, de klant en het product met onze E-commerce expertise. Samen vinden we antwoorden op onder andere de volgende vragen:

  • Wat wilt u bereiken met de webshop
  • Wie wilt u bereiken, welke doelgroep
  • Wat is het onderscheidend vermogen t.o.v. concurrenten

Waarom een strategie formuleren?

De E-commerce strategie geeft richting aan de praktische invulling van de webshop en is bepalend voor zowel de uitstraling als functionaliteit van de webshop. Echter stopt dit niet bij de bouw van de Opencart shop. Het heeft namelijk ook invloed op bijvoorbeeld de keuze van uw transporteur, verzendsoftware, prijsbeleid of keuzes in het assortiment. Een goed geformuleerde E-commerce strategie geeft richting en maakt kiezen eenvoudiger!

Wilt u een nieuwe webshop starten dan adviseren wij altijd te beginnen met een strategische sessie. Een strategie formuleren is overigens geen eenmalige actie. Ook wanneer u al een webshop exploiteert is het wijsheid de strategie periodiek bij te schaven. Vooral in de huidige dynamische e-commerce wereld is dit een slimme keuze. Wij helpen u daar graag bij.

Gratis adviesgresprek? Neem direct contact op!

Ziet u een samenwerking met ons wel zitten? Neem gerust contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.